Mundo A

In 2018 zal het gemeenschappelijk kantoren- en vergadercentrum Mundo‑a (project van Ethical Property Europe) openen voor maatschappelijke geëngageerde organisaties op vlak van duurzaamheid, leefmilieu, sociale integratie.

Ethical Property Europe telt reeds 4 Mundo-centra: Mundo-b en Mundo-j in Brussel, Mundo-n in Namen, en nu ook Mundo-a (a van Antwerpen).

Naast efficiënte kantoor- en vergaderruimtes heeft Mundo-a heel wat meer te bieden, zoals: ICT-netwerk, 4-in-1 fotokopieerapparaat, een onthaaldienst, een onderhoudsdienst, een materieel-uitleendienst, gemeenschappelijke ruimtes, een groene binnentuin, een dakterras met uitgestrekt uitzicht, keukentjes, catering (in samenwerking met het EcoCafé) en meer.

Mundo-a’s opzet is ook om ontmoetingen, uitwisselingen en samenwerkingen te bevorderen om een dynamische werkgemeenschap tot stand te brengen en zo de ideale omgeving te zijn voor maatschappelijke geëngageerde organisaties om contacten te leggen en te onderhouden, op zowel informele als professionele wijze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *