High Five Ternat

High Five Ternat is een burgerbeweging die Ternattenaren verbindt en aanspoort samen na te denken over de toekomst van Ternat. Tijdens ‘de Woensdagen’ wil High Five Ternat van denken en overleggen naar effectief doen overgaan. Ze stropen de mouwen op om te werken aan het Ternat van morgen. Samen zetten ze projecten in gang en motiveren ze elkaar om er helemaal voor te gaan. Om te springen voor Ternat (zelfs om politiek te springen).

www.highfive-ternat.be
www.facebook.com/highfiveternat

2 Comments Add yours

  1. Lut Deschuttere says:

    Beste,
    Regelmatig brengen we onze kleinkinderen te voet naar/van de school via de Processiestraat. Het valt op hoe die straat gebruikt wordt als sluipweg – tot daar nog aan toe – maar het zijn vaakst de snelheidsduivels die daar voorbij schuren. Soms is er een stoep, soms niet, en het is niet aan te raden om verschillende keer per wandeling de straat over te steken naar een normale stoep. Het smalle stoepje, zelfs wanneer de haag daarnaast geschoren is, geeft onvoldoende veiligheid. Wanneer onlangs twee snelle auto’s elkaar kruisten, haperde een autospiegel aan de schooltas van 1 van de kinderen. Dat is zwaar schrikken! Dit is de reden van onze reactie, met dit voorstel: een strengere snelheidscontrole, een veiliger stoep, een zigzagsysteem, … als het maar minder gevaarlijk wordt in deze buurt. Dank, Bernard en Lut

    1. Max Frans says:

      Op de website veranderalles.be brengt Socius een overzicht van praktijken die allemaal op unieke manier een alternatief bieden voor de huidige maatschappelijke spelregels. We zijn zelf niet de organisator van deze praktijken. Jouw voorstel breng je dan ook best in via de website van High Five Ternat: uhttps://www.highfive-ternat.be/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *