Karolien Nouwen

Ik ben Karolien, 35 jaar en woon met mijn vriend in Borgloon in het mooie Haspengouw. Ik startte in het jeugdwerk als spelontwikkelaar bij het Centrum Informatieve Spelen (nu De Aanstokerij). Nu werk ik bijna 5 jaar als vormingswerker bij Vormingplus Limburg. Ik zet mijn schouders mee onder de vrijwillige inzet en het actief burgerschap van Limburgers.

Waar ik mee bezig ben

Gangmakers

Waar ik trots op ben

In 2017 stampten mijn collega Kathleen en ik 'Gangmakers' uit de grond. Met dit project zetten we Limburgers aan tot positieve acties in de openbare ruimte over onderwerpen waar zij van wakker liggen of warm lopen.

Daarnaast ben ik ook erg trots op 'Samenkracht' (participatieproject over eenzaamheid) en 'Oost west thuis best' (participatieproject over goed wonen).

Mijn ambities

In 2018 veranderen we nog meer Limburgers in Gangmakers. Ook zoeken we andere plekken waar we ‘Samenkracht’ en ‘Oost west thuis best’ kunnen opzetten.

Daarnaast maken collega Michiel en ik werk van onze droom om openbare maar onbenutte plekken in handen te geven van de lokale gemeenschap. We ondersteunen proeftuinen die deze plaatsen een zinvolle invulling geven met een meerwaarde voor de hele gemeenschap.

Terug naar overzicht