Luc De Cuyper

Ik ben Luc De Cuyper en al 25 jaar bezieler van Oost West Centrum. Met de medewerkers, vele lesgevers en talloze vrijwilligers organiseren we cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. In ons aanbod integreren we diverse holistische visies en inzichten uit het Oosten en het Westen. Kwaliteit, duurzaamheid, eigen wijsheid en praktische bruikbaarheid staan in alle cursussen centraal. Iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, natuurlijk leven, empowerment en levenskwaliteit kan in ons aanbod ondersteuning vinden. Duizenden cursisten per jaar laten zich op die manier al inspireren. We hopen zo mee bij te dragen tot een gezonde, veerkrachtige, gelukkige samenleving.

Waar ik mee bezig ben

Oost West Centrum

Waar ik trots op ben

Ik word blij en trots van verhalen zoals deze van de ruitenwasser bij mijn collega thuis, toen ter sprake kwam dat ze bij Oost West Centrum werkt : "Oost West Centrum heeft mijn leven gered, ik was nog jong en op de dool en door toevallig met tai chi in aanraking te komen, heb ik mijn leven een heel andere wending kunnen geven..."
De impact in het leven van zovele mensen, die je soms maar heel toevallig opmerkt, dat is waar je het voor doet.

Mijn ambities

Graag zouden we een holistische kijk op gezondheid meer effect willen zien hebben op het beleid en hoe we omgaan met onze maatschappelijke kijk op gezondheid, echt leren zelf meer/ mede verantwoordelijkheid op te nemen voor ons eigen lijf en leven, dat mag gemeengoed worden.

Terug naar overzicht